20 maart 2016 —Huurovereenkomsten zijn gereed en komen 1e week April.
In november 2015 zijn we begonnen met de besprekingen over de nieuwe huurovereenkomsten na 1-1-2017, en ze zijn nu gereed. U kunt kiezen voor de korte termijn (1 jaar) of voor de lange termijn (20 jaar met mogelijkheid om iedere 5 jaar op te zeggen). Nadere details volgen nog.
Er is ook een nieuw kampeerreglement opgesteld. Molecaten is bezig om alle documentatie in orde te maken en waarschijnlijk in de eerste week van april krijgt iedere kampeerder dit per post opgestuurd. De algemene documenten kunnen straks ook gedownload worden. Er komen begin mei en begin juli (in totaal 4) informatiebijeenkomsten in het Gorspaviljoen met Molecaten waar u nader geinformeerd wordt en waar u ook vragen kunt stellen.

Onze stichting zal zorgen voor een uitgebreide toelichting op onze website waar we de verschillen toelichten en een overzicht geven van de meest gestelde vragen.
Wij roepen u op om straks per email uw (eigen) vragen aan ons te stellen zodat we die kunnen beantwoorden en aan iedereen ter beschikking kunnen stellen waardoor men een compleet overzicht krijgt. Wij informeren vervolgens de voorzitters van de kampeerverenigingen zodat zij dit ook op de jaarvergaderingen kunnen bespreken.

 

BELANGRIJK : INFORMATIE OVER RECHT VAN OPSTAL

En niet vergeten om ons filmpje over recht van opstal te bekijken !
http://radar.avrotros.nl/uitzend…/…/16-03-2015/vakantiehuis/