Verslag Molecaten Groep, Oostvoorne, 16 december 2009 

In de brief van maart 2009 vroeg de directie individuele kampeerders die willen adviseren in het proces van Kruininger Gors 2017, zich aan te melden. Daarop volgden flink wat reacties. Vervolgens heeft Notaris Kesting uit Amsterdam een viertal namen getrokken uit de reeks aanmeldingen.

Op 7 oktober jl. is de eerste bijeenkomst geweest van de Klankbordgroep met de directie van Kruininger Gors. Een eerste verkennende bijeenkomst, waarbij is gekeken en afgesproken, wat de rol wordt van de Klankbordgroep. De groep kan als kampeerder ( gebruiker van het park en de faciliteiten) als geen ander advies uitbrengen aan de directie over de voorgenomen plannen en de te nemen stappen en daaraan willen de leden gaarne meewerken. De namen van de leden van de Klankbordgroep worden niet bekendgemaakt.

Uitgangspunten van de toekomstige ontwikkelingen zijn o.a. zoveel mogelijk staanplaatsen behouden en oude belangen zoveel mogelijk eerst dienen voor nieuwe belangen. Maar ook de faciliteiten, recreatieve voorzieningen die zullen worden aangelegd dan wel worden vervangen, zijn van essentieel belang. Zo staat bijvoorbeeld o.a. een watermeter per staanplaats voor de directie hoog op een wensenlijstje.

Naar verwachting zal er in het voorjaar 2010 een eerste ‘praatprent’ gereed kunnen zijn waarop de leden van de Klankbordgroep hun visie kunnen geven. Inmiddels heeft de directie van het park een eerste gesprek gehad met een bureau dat veel ervaring heeft in deze soort werkzaamheden. Maar er zal nog veel moeten worden be- en gesproken voor er een praatprent ligt, dat is wel duidelijk.

Heeft u vragen over bovenstaande? Mail of bel met Kruininger Gors: tel. 0181 482 711